Visie

Mijn naam is Bernard Schomaker, welkom bij The Recordingshack!

Productie

  • Wat ik gaaf vind is om samen in de studio te werken aan je muzikale ideeën en deze te kneden en te smeden tot een volwaardige, professionele productie. Hierin is jouw verhaal, jouw visie, de muziek waar je jouw inspiratie uit put en de droom die je met jouw eigen muziek voor ogen hebt leidend.

Muziek

  • Omdat ik als musicus en als producer ervaring heb aan beide kanten van de microfoon, weet ik wat er voor nodig is om goed te kunnen musiceren in de opnamestudio. Hierin streef ik er dan ook naar om de omstandigheden te creëren waarin jij boven jezelf uit kunt stijgen.

Sound

  • Passie voor sound is wat mij drijft, hoe kun je de drums laten klinken als John Bonham, hoe krijg je een gitaarsound als Clapton of John Mayer? Dat vind ik te gek en dat is waar ik steeds naar op zoek ben. Verder heb ik me verdiept in de verschillende sounds van de populaire muziek vanaf de jaren ’60. Welke plaat is opgenomen op een NEVE tafel en welke op een API of SSL? Op deze manier kan ik je helpen je muziek zo te laten klinken, zoals jij het in je hoofd hebt.

Duurzaamheid

  • Wat voor mij verder, in de bedrijfsvoering een belangrijke rol speelt, is duurzaamheid. Door verschillende maatregelen te nemen probeer ik de footprint van de opnamestudio zo klein mogelijk te maken. Hoe doe ik dat? De apparaten uitzetten die niet gebruikt worden, spaarlampen en LED verlichting toepassen. Kabels en apparatuur zelf solderen en repareren. Verder gebruik ik koptelefoons van Gerrard Street, deze zijn volledig modulair om zo e-waste tegen te gaan. Wat merk jij er van? Waarschijnlijk weinig niet zo veel, behalve dan dat we onze prijs daardoor ook wat lager kunnen houden. Als je zelf wel iets met duurzaamheid hebt, dan kan het een extra reden zijn om voor The Recordingshack te kiezen!

Is je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.