Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Opnamestudio 'The Recordingshack'
Average rating:  
 16 reviews
 by Mieke Nieuwold
Eerste single!

Bernard Schomaker is een kunstenaar; als producer heeft hij een plaatje in zijn hoofd van hoe een song goed uit de verf kan komen! Een schilder ziet al voor zich hoe het schilderij moet gaan worden. En dat is precies wat Bernard kan: zijn oren kunnen “vooruit luisteren”! Hij luistert naar wat een liedje nodig heeft.
Mijn eerste single ‘De regen komt ‘ is geweldig mooi opgenomen, met veel diepte in de mix en een sprankelend eindresultaat! Bij Bernard is je muziek in goede handen! Bedankt!

 by Nynke
Blij met ons album!

Door de deskundigheid en flexibiliteit van Bernard hebben we in sept/okt 2023 relaxed ons nieuwe album opgenomen in de studio in Zeist. Heel fijn dat hij met ons meedacht en zinnige tips gaf tot verbetering waar mogelijk. En de studio heeft een fijne sfeer en goede apparatuur, wat de kwaliteit van de opnames duidelijk ten goede komt. Kortom, wij van Dutch Treat zijn blij met hoe we hier ons 4e album (Nederlandstalige ode aan de Carpenters) konden realiseren, heel veel dank!

 by Dirk
Banddemo

Toffe opnames in de studio met Bernard. Demo voor de coverband Like Lizzy. 5 nummers 'old school' in 1 take met de hele band samen in gespeeld. Klinkt gaaf: Fit for Purpose. Gelijk camera mee laten draaien en klaar zijn de clips. Nu door naar de Nederlandse (en Ierse) podia!

 by Siberian Oxygen
Topervaring bij The Recordingshack

Wat een goede keuze hebben wij gemaakt om onze nieuwe EP op te nemen en te laten mixen door The Recordingshack!
Hieronder een aantal van de pluspunten die we hebben ervaren en waarom we The Recordingshack alleen maar kunnen aanbevelen:
- De opnames verliepen in heel ontspannen sfeer, voor een belangrijk deel dankzij de relaxte en geduldige aanpak van Bernard
- Bernard gaf ons bruikbare adviezen die zonder twijfel hebben bijgedragen aan onze songs
- Een goed oog voor alle details
- Duidelijke en snelle communicatie
- Erg prettige manier van afstemming over de uiteindelijke mixen
- Een uiteindelijk resultaat van erg goede kwaliteit waar we heel gelukkig mee zijn

 by The Silver Fox
Ontspannen werken aan je muziek

Toegegeven, toen ik de nacht voor de opnames van m´n muziek in mijn bed lag spookte het door m´n hoofd: ´Wat als ik dichtklap zodra die rode knop wordt ingedrukt? Ben ik écht wel voorbereid genoeg? Wat als ik fouten maak?´
Eenmaal aangekomen in de studio verdwenen al die zorgen als sneeuw voor de zon. Zo hartelijk als Bernard in ons e-mailcontact was, zo hartelijk is hij in het echt. Persoonlijk vond ik het heel fijn dat de studio een natuurlijke sfeer ademde in plaats van dat het een zakelijke ziekenhuiskamer was. Hier was ik eerst een beetje bang voor. Hierdoor speel je toch wat losser en vrijer, bijna alsof je thuis speelt.
Naast dat merk je aan alles dat Bernard het beste voor heeft met jou en je muziek. Schrik niet als er een na een eerste take ineens 3 microfoons worden vervangen. Is dat het handigste voor een producer? Nee. Maar wél beter voor jouw muziek.
Ik kan nog wel even doorgaan en hoewel we nog aan de afmixing moeten beginnen kan ik wel vast zeggen: mijn volgende opnames zijn weer bij The Recordingshack!

 by Harry
songs opnemen bij The Recordingshack ?

Je hebt geen idee hoe leuk het was om bij The Recordingshack, onder begeleiding van Bernard, een aantal songs / covers op te nemen. Ik ben hiervoor een aantal vrijdag middagen bij Bernard in de studio geweest. Hij stelde me erg op mijn gemak, legde alle professionele opties / wegen die we konden bewandelen, goed uit. De kosten raming was transparant en tijdig beschikbaar en we hebben binnen budget gewerkt. Maar vooral: ik heb zóveel plezier gehad, geleerd ook door Bernards goede begeleiding en verbeter voorstellen. Zijn goede connecties met professionele muzikanten zoals violist Peter en cellist Luca heeft geleid tot een fraaie bewerking van enkele liedjes. Mijn vertrouwen in de goede afloop is volledig bewaarheid: het resultaat mag er zijn. Ik krijg geweldige reacties van vrienden en familie en onbekenden die ik deze muziek laat horen.
Bernard super bedankt voor al je inzet en het vertrouwen dat je me gaf.
Harry

 by Borka Balogh

My band and I recorded two live sessions with Bernard.
He was super helpful and paid extra attention to all our needs. He was also very keen to help facilitate the video recording that happened simultaneously with the audio recordings.
I can only recommend him, he offers great quality work and he is a very friendly person to work with. 🙂
You can check both videos here:
Nostalgia [Live] : https://www.youtube.com/watch?v=_PRPYCjTOqw
Savior Needed [Live] : https://www.youtube.com/watch?v=43bdRWScgAo

 by Henk Miedema
Demoproductie Questionmark Blues ?

Hoi allerbeste mensen,  Op 10 november hebben we opname dag gehad via The Recordingshack (Bernard). We togen met een omweg naar Achterveld. Daar is de opname locatie van Jasper, deze opname locatie huurt The Recordingshack vaker voor bands. De studio in Huis ter Heide wordt gebruikt voor kleinere opname sessies en mixage. Op 23-12-18 is het ge-masterde eindproduct gereed. Wat opvalt is de de aandacht welke is geschonken aan de productie, tijdens het af-mixen, en de prettige omstandigheden op de opnamedag zelf.
De studio in Achterveld is van uiterst goede kwaliteit , al is de huisvesting eenvoudig, de kennis van Jasper, de sound-engineer maakt veel goed, samen met de "high end " apparatuur die hij gebruikt. Bij het af-mixen, riep Bernard om onze inspraak, en na een revisie ook weer, tot het meest goede resultaat er was. Dat resultaat is ook verbluffend , gelet op de opname tijd, het budget en de kwaliteit van onze groep Questionmark Blues ?.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat, en hebben dan ook zeker geen spijt van onze samenwerking, ik kan het een ieder aanbevelen. (Henk)

 by Elise Wegh
YouTube Cover

Onlangs heb ik een YouTube Cover bij Bernard opgenomen. En wat was dit een fijne ervaring! Eerst was ik nog een beetje zenuwachtig, maar door de rust en de tijd te nemen ging dat al gauw beter. Bernard gaf goede tips en stelde mij erg op mijn gemak. Top!

 by Bas Lamers
11 singer-songwriter liedjes

We hebben 11 liedjes opgenomen bij The Recordingshack van Bernard. Wat fijn om dit met hem te doen. Wij wisten wat we wilden en Bernard weet waar hij het over heeft. Goede adviezen voor een beter resultaat. Dank daarvoor! Heel relaxt allemaal. We zijn erg tevreden nu het zo mooi is vastgelegd. Maar snel even wat nieuw materiaal maken. En dan gaan we zeker opnieuw hier opnemen.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»