Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Opnamestudio 'The Recordingshack'
Average rating:  
 9 reviews
by Harry on Opnamestudio 'The Recordingshack'
songs opnemen bij The Recordingshack ?

Je hebt geen idee hoe leuk het was om bij The Recordingshack, onder begeleiding van Bernard, een aantal songs / covers op te nemen. Ik ben hiervoor een aantal vrijdag middagen bij Bernard in de studio geweest. Hij stelde me erg op mijn gemak, legde alle professionele opties / wegen die we konden bewandelen, goed uit. De kosten raming was transparant en tijdig beschikbaar en we hebben binnen budget gewerkt. Maar vooral: ik heb zóveel plezier gehad, geleerd ook door Bernards goede begeleiding en verbeter voorstellen. Zijn goede connecties met professionele muzikanten zoals violist Peter en cellist Luca heeft geleid tot een fraaie bewerking van enkele liedjes. Mijn vertrouwen in de goede afloop is volledig bewaarheid: het resultaat mag er zijn. Ik krijg geweldige reacties van vrienden en familie en onbekenden die ik deze muziek laat horen.
Bernard super bedankt voor al je inzet en het vertrouwen dat je me gaf.
Harry

by Borka Balogh on Opnamestudio 'The Recordingshack'

My band and I recorded two live sessions with Bernard.
He was super helpful and paid extra attention to all our needs. He was also very keen to help facilitate the video recording that happened simultaneously with the audio recordings.
I can only recommend him, he offers great quality work and he is a very friendly person to work with. 🙂
You can check both videos here:
Nostalgia [Live] : https://www.youtube.com/watch?v=_PRPYCjTOqw
Savior Needed [Live] : https://www.youtube.com/watch?v=43bdRWScgAo

by Henk Miedema on Opnamestudio 'The Recordingshack'
Demoproductie Questionmark Blues ?

Hoi allerbeste mensen,  Op 10 november hebben we opname dag gehad via The Recordingshack (Bernard). We togen met een omweg naar Achterveld. Daar is de opname locatie van Jasper, deze opname locatie huurt The Recordingshack vaker voor bands. De studio in Huis ter Heide wordt gebruikt voor kleinere opname sessies en mixage. Op 23-12-18 is het ge-masterde eindproduct gereed. Wat opvalt is de de aandacht welke is geschonken aan de productie, tijdens het af-mixen, en de prettige omstandigheden op de opnamedag zelf.
De studio in Achterveld is van uiterst goede kwaliteit , al is de huisvesting eenvoudig, de kennis van Jasper, de sound-engineer maakt veel goed, samen met de "high end " apparatuur die hij gebruikt. Bij het af-mixen, riep Bernard om onze inspraak, en na een revisie ook weer, tot het meest goede resultaat er was. Dat resultaat is ook verbluffend , gelet op de opname tijd, het budget en de kwaliteit van onze groep Questionmark Blues ?.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat, en hebben dan ook zeker geen spijt van onze samenwerking, ik kan het een ieder aanbevelen. (Henk)

by Bas Lamers on Opnamestudio 'The Recordingshack'
11 singer-songwriter liedjes

We hebben 11 liedjes opgenomen bij The Recordingshack van Bernard. Wat fijn om dit met hem te doen. Wij wisten wat we wilden en Bernard weet waar hij het over heeft. Goede adviezen voor een beter resultaat. Dank daarvoor! Heel relaxt allemaal. We zijn erg tevreden nu het zo mooi is vastgelegd. Maar snel even wat nieuw materiaal maken. En dan gaan we zeker opnieuw hier opnemen.

by SILK on Opnamestudio 'The Recordingshack'
Opname 5 liedjes SILK

Wij hebben als duo SILK vijf songs opgenomen bij 'The Recordingshack'. Bernard heeft ons goed begeleid tijdens dit proces. De fijne studioruimte zelf en relaxtheid en professionaliteit van Bernard zorgden ervoor dat het opname proces ontspannen en prettig verliep. Bernard heeft goede muzikale oren (zelf muzikant (gitarist) en dat merk je). Ook de nabewerking verliep naar wens. Hij weet wat er nodig is, geeft goed advies en goede feedback. Een aanrader! Dank, namens SILK, Stephanie

by Florian Frei on Opnamestudio 'The Recordingshack'
Great recording session

As a songwriter it is most difficult to put the right atmosphere into a recording. Bernard gave me great support and amazing ideas to create a record that expresses exactly what I want. Furthermore, he's an excellent and flexible technician and knows how to catch the best sound. It was a great experience, thanks man!

by Edwin Douw on Opnamestudio 'The Recordingshack'

Onlangs met onze band Pretty Picture een viertal nummers opgenomen bij The Recordingshack. We kijken terug op een uiterst prettige samenwerking met Bernard. Naast een goede coördinatie van het geheel heeft Bernard een goed inlevingsvermogen heeft hij op creatieve en constructieve wijze bijgedragen aan een verassend eindproduct! Daar zijn we zeer tevreden over en we bevelen Bernard dan ook van harte aan!

by Marius Woensdregt on Opnamestudio 'The Recordingshack'

What the (S)háck is going on here? Well, ... pure pleasure and hard work!The Recordingshack is een kleinschalige opname studio met een goed sociaal oor voor wat de muzikant wenst en wil en een kritisch oor voor wat en hoe er opgenomen wordt.Met oog en oor voor het opnameproces en “in-ear” directieven en suggesties helpt Bernard je te komen naar een hoger niveau met behoud van vrijheid en oorspronkelijkheid . En dat is terug te horen in het eindproduct.Ik voelde me gelijk thuis. Daarbij is zijn koffie ook nog eens heftig lekker.Check it out!Marius

by Alex van der Horst on Opnamestudio 'The Recordingshack'

Ik voelde me meteen thuis in deze studio. Bernard straalt passie uit, maar ook rust, hij combineert technisch inzicht met gevoel voor muziek en respect voor de muzikant en zijn opname-materiaal met kritische ondersteuning. Een ideale plek om je creativiteit vast te leggen. Alex