Producten


Dit hebben we je te bieden in het seizoen 2022 – 2023:


Snelle Demo Deal voor €450,-

Omvat 4 uren opnemen plus mixen. Het eindproduct is geschikt voor promotie.


Demo Productie Deal voor €900,-

Omvat een dag opnemen en een dag mixen en masteren. Het eindproduct is geschikt voor promotiedoeleinden of om je eigen muziek bekend te maken bij een platenmaatschappij.


EP Productie Pakket voor €3000,-

2 dagen gaan we samen in de studio aan de slag voor het opnemen van 6 songs. Vervolgens gaan we aan de slag met de mixen en de masters. Het eindproduct is klaar voor de cd of vinyl perser en is tevens geschikt voor digitale distributie.


Single Productie Pakket 1 voor €1175,-

10 uren opnemen en 10 uren mixen en masteren. Bedoeld voor een band of artiest met eigen werk. Onze rol hierin is voornamelijk het technische gedeelte van het opname proces. Het eindproduct is klaar voor de cd of vinyl perser en is tevens geschikt voor digitale distributie.


Single Productie Pakket 2 voor €1800,-

10 uren songwriting/arrangeren/pre-productie, 10 uren opnemen en 10 uren mixen en masteren. Tevens bedoeld voor een band of artiest met eigen werk. Onze rol hierin is zowel het producerende als het technische gedeelte van het opname proces. We gaan samen kijken naar de inhoud, het arrangement en de instrumentatie van het nummer. Het eindproduct is klaar voor de cd of vinyl perser en is tevens geschikt voor digitale distributie.


Bovenstaande pakketten zijn gebaseerd op een uurprijs van €58,- (incl. 21% btw). Variaties zijn zeker mogelijk, voor een product op maat kun je een offerte aanvragen.